FAQ
Welke werkzaamheden worden er door Leeuwarden Loodgieter verricht?

Wanneer u te maken heeft met een lekkage of een storing in uw cv-ketel, bent u bij Leeuwarden Loodgieter aan het juiste adres. Onze professionals zorgen ervoor dat deze problemen binnen de kortste keren verleden tijd zijn. Hier houdt het niet bij op, want wij kunnen u in talloze andere gevallen van dienst zijn. Zo bieden wij u ook graag de helpende hand bij het verwijderen en installeren van sanitair. Ook voor het aan- en verleggen van leidingwerk bent u bij onze loodgieter in Leeuwarden aan het juiste adres. Naast cv-ketel reparatie voeren wij overigens ook onderhoud uit aan uw ketel. Werkt deze niet meer? Dan verwijdert Leeuwarden Loodgieter uw oude ketel en installeren wij een nieuwe.

In welk gebied is Loodgieter Leeuwarden beschikbaar?

Vanwege onze naam denkt u mogelijk dat wij alleen actief zijn in Leeuwarden. Dagelijks helpen wij hier inderdaad talloze mensen die te maken hebben met loodgietersproblemen. Woont u niet in Leeuwarden, maar wel in de (directe) omgeving? Ook dan is Loodgieter Leeuwarden u graag van dienst. Onze loodgieters verrichten namelijk ook op regelmatige basis werkzaamheden in Dokkum en Franeker. Woont u hier en heeft u te maken met een probleem dat u professioneel wilt laten verhelpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij plannen vervolgens direct een afspraak in. Betreft het een spoedgeval? Dan stuurt Loodgieter Leeuwarden direct een medewerker om het probleem te verhelpen.

Kan Loodgieter Leeuwarden mij helpen met nieuw sanitair?

Ja, Loodgieter Leeuwarden kan u helpen met nieuw sanitair. Onze professionele medewerkers weten precies hoe zij een wastafel, toilet, bad of douche installeren. Zij sluiten het leidingwerk op de juiste manier aan, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor problemen. Zo is de kans op een lekkage bijvoorbeeld minimaal wanneer u sanitair laat installeren door onze loodgieter in Leeuwarden. Wij kunnen u overigens niet alleen helpen met nieuw sanitair installeren, maar ook met het verwijderen van het oude sanitair. Op deze manier ontstaat er geen schade aan het leidingwerk. Gaat u uw complete badkamer verbouwen en komen bepaalde sanitaire voorzieningen op een andere plek dan voorheen? Dan kunnen wij eveneens het leidingwerk voor u verleggen.

Moet ik mijn cv-ketel laten onderhouden?

Wettelijk gezien is het onderhouden van uw cv-ketel niet verplicht. Toch doen veel mensen uit Leeuwarden dit wel. Wanneer u uw ketel jaarlijks door Loodgieter Leeuwarden laat onderhouden, verlengt u de levensduur van het apparaat namelijk. Bovendien is de kans op een storing een stuk kleiner bij regelmatig onderhoud. Voer niet zelf onderhoud uit aan uw cv-ketel, maar laat dit over aan onze loodgieter in Leeuwarden. Indien u zelf aan de slag gaat, richt u mogelijk schade aan. In het ergste geval moet u uw ketel vervangen en dat is een duur grapje. Hier hoeft u niet bang voor te zijn wanneer u uw cv-ketel laat onderhouden door Loodgieter Leeuwarden.

Help ik heb een lekkage, wat nu?

Indien u te maken heeft met een lekkage, moet u direct in actie komen. Als gevolg van een lekkage kan er namelijk veel schade ontstaan. Dit is zeker het geval wanneer het een lekkende waterleiding of een lek in uw dak betreft. Probeer het lek niet zelf te dichten, maar laat dit over aan Loodgieter Leeuwarden. Wij verhelpen het lek snel en zorgen ervoor dat het probleem niet snel terugkeert. Wanneer u te maken heeft met een lekkage, kunnen wij u overigens direct van dienst zijn. Het enige wat u dan moet doen, is contact opnemen met onze spoedservice. Deze kunt u 24/7 bereiken wanneer u met spoed een loodgieter nodig heeft. Wilt u zelf iets doen tegen een waterlekkage? Beperk u dan tot het opvangen van het water. Zodoende blijft de waterschade beperkt.

Waarom kiest u voor ons?

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Altijd servicegericht
  • Jarenlang ervaring in het vak
Call Now Button