CV ketel reparatie

CV ketel reparatie in Leeuwarden

cv ketel reparatie leeuwardenU moet er niet aan denken, dat uw CV- of combiketel op een koude herfst- of winterdag te maken krijgt met een storing. Wanneer u een combiketel heeft is het door een storing niet alleen koud in uw woning, maar kunt u tevens niet langer gebruikmaken van warm water onder de douche of voor bijvoorbeeld de afwas. Een vervelende situatie, die u het liefst zo snel mogelijk wilt hebben opgelost! Gelukkig staan onze deskundige loodgieters klaar voor een CV ketel reparatie in Leeuwarden en omgeving. Wij traceren de bron van de storing en zullen deze direct voor u verhelpen, door onderdelen te vervangen of een fout in de software te herstellen.

Beter zou het bij een storing zijn geweest om uw CV- of combiketel goed te hebben onderhouden, zodat een storing voorkomen was. Ook hiervoor bent u bij onze loodgieters aan het juiste adres! We komen graag eens per half jaar naar u toe voor een onderhoudsbeurt aan uw CV ketel.

Oorzaak storing in uw CV

Een storing in uw CV kan meerdere oorzaken hebben. Zo kan een gesprongen leiding, bijvoorbeeld als gevolg van hevige vorst, zorgen voor problemen met uw CV, maar is ook slijtage aan onderdelen een veelvoorkomend probleem. Een CV ketel reparatie in Leeuwarden is in beide gevallen vaak snel uitgevoerd, maar zeker bij versleten onderdelen is dit onnodig. Door uw CV- of combiketel regelmatig na te laten kijken worden versleten onderdelen snel herkend en kunnen deze tijdig vervangen worden.

Waarom kiest u voor ons?

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Altijd servicegericht
  • Jarenlang ervaring in het vak
Call Now Button