CV-ketel plaatsen en onderhouden

CV-ketel in Leeuwarden plaatsen en onderhouden

De cv-ketel vormt een van de meest essentiële onderdelen van een woning. Vanuit de cv-ketel worden de verschillende ruimtes in huis van warm water voorzien en kunt u overal in huis een verwarming gebruiken. Juist om deze reden is het van groot belang dat u de cv-ketel regelmatig laat onderhouden! Onze monteurs kunnen u hierbij helpen door de cv-ketel eens per drie of vier jaar voor u na te lopen op een beginnende slijtage aan onderdelen binnen de cv-ketel. Door deze onderdelen tijdig te vervangen is de kans op een cv-ketelstoring minimaal. U moet er immers niet aan denken dat u enkele dagen zonder werkende cv-ketel komt te zitten!

 

Nieuwe cv-ketel in huis laten installeren

Niet alleen voor het onderhouden cv ketel plaatsen en onderhouden van de cv-ketel in Leeuwarden kunt u bij onze loodgieters terecht, ook voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel kunt u op onze hulp rekenen. Onze loodgieters hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van cv-ketels, waardoor we u van passend advies kunnen voorzien over de mogelijkheden die u heeft. Welk type cv-ketel past bijvoorbeeld het beste bij uw verbruik? Welke cv-ketel heeft het meest gunstige rendement? Enzovoorts. Wij denken graag met u mee om samen tot de beste keuze te komen.

 

Het plaatsen van een cv-ketel kunt u het beste aan een loodgieter overlaten, om de kans op complicaties zo klein mogelijk te maken. CV-ketels die niet op de juiste wijze worden aangesloten kunnen bijvoorbeeld voor lekkages in huis zorgen, doordat het water langzaam uit de leidingen onder de cv-ketel zal sijpelen. Daarbij kunnen er vervelende storingen ontstaan als de cv-ketel niet goed aangesloten wordt.

 

Storingen in de cv-ketel voorkomen en verhelpen

Onze loodgieters raden mensen aan om hun cv-ketel zeker eens per drie of vier jaar (afhankelijk van de leeftijd van een cv-ketel) te laten onderhouden. Bij het onderhouden van de cv-ketel worden de versleten onderdelen vervangen, zodat een storing voorkomen kan worden. Ook zullen we de cv-ketel aan de binnenzijde grondig reinigen. Zo bent u ervan verzekerd dat het stof aan de binnenzijde van de cv-ketel de werking van de cv-ketel niet kan belemmeren. Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met een cv-ketelstoring, dan kunt u onze spoedloodgieter bellen om de storing direct voor u te verhelpen.

 

In sommige gevallen is het mogelijk om de cv-ketelstoring zelf op te lossen. Zoek de foutcode op het display van uw cv-ketel op in de handleiding van uw apparaat, om te zien welke stappen u zelf kunt zetten.

Waarom kiest u voor ons?

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Altijd servicegericht
  • Jarenlang ervaring in het vak
Call Now Button